Vraag en antwoord over QR-codes

Begrippenlijst

Regelmatig krijgen wij vragen hoe een QR code werkt, wat het doet, hoe het hun kan helpen en dat is prima, maar veel antwoorden staan reeds op de website. Vandaar dat wij nu ook een begrippenlijst aan het samenstellen zijn. In deze begrippenlijst staat bijvoorbeeld wat een QR code is en wat het doet. Wat de betekenis is van bijvoorbeeld QR, en zo veel meer leuke, interessante en leerzame dingen.

Het is ook mogelijk zelf een inzending te doen, als je bijvoorbeeld weet wat BitCoin is of iets anders wat te maken heeft met een QR code, want niets is zo fijn kennis te delen en vrij te houden voor anderen dit ook te kunnen leren.

QR-code Begrippenlijst

Er zijn 3 Vraag in deze lijst die beginnen met de letter O.
O
Off-page SEO
Het beter vindbaar worden van de website zonder aanpassingen te verrichten op de website zelf. Denk hierbij aan linkbuilding als manier om beter vindbaar te worden door middel van off-page SEO.
Toegevoegd door: Peter
On-page SEO
On-page SEO is een van de onderdelen van zoekmachine optimalisatie. Bij on-page SEO optimaliseer je verschillende onderdelen op een pagina, zodat die pagina zo hoog mogelijk scoort binnen de zoekmachine. Voor een uitgebreide uitleg over on-page SEO wordt er naar ons blog verwezen die hier specifiek op in gaat.
Toegevoegd door: Peter
Organische Resultaten
Binnen de online marketing verwijst een organische resultaat naar een niet-betaalde resultaat. Deze resultaten staan op de zoekmachines onder de betaalde resultaten.
Toegevoegd door: Peter


Voeg een Vragen toe