Waalwijk schiet sportclubs te hulp bij afgelaste ‘corona-duels’ met qr codes

Waalwijk schiet sportclubs te hulp bij afgelaste ‘corona-duels’ met qr codes

WAALWIJK – Waalwijk schiet opnieuw sportclubs te hulp in coronatijd. Het aantal besmettingen is nog hoog, dus gaan lang niet alle wedstrijden door. Dit vraagt om een speciale regeling voor verenigingen die sportaccommodaties huren.

De corona-regels zijn een maand geleden flink versoepeld. Sportaccommodaties zijn zonder al te veel beperkingen open. Toch zijn de clubs nog niet van corona af. Binnen teams zijn vaak nog zoveel besmettingen, dat wedstrijden moeten worden afgelast. Soms gebeurt dat ook last op van de sportbonden.

Veel wedstrijden afgelast

Er waren de afgelopen weken veel annuleringen van verenigingen, die een accommodatie huren. Ze draaien normaal zelf op voor die kosten. Het Waalwijkse college wil daar nu soepel mee omgaan. Als corona roet in het eten gooit, moet de vereniging kosteloos de uren in de sporthal kunnen annuleren. Volgens het college kunnen clubs extra steun goed gebruiken na alle corona-ellende van de afgelopen twee jaar.

Het scheelt de gemeente wel inkomsten. Het college wil er een budget van maximaal 100.000 euro voor vrij maken. De gemeenteraad moet daar nog wel mee instemmen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Waalwijk schiet sportclubs te hulp bij afgelaste ‘corona-duels’ met qr codes nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Waalwijk schiet sportclubs te hulp bij afgelaste ‘corona-duels’ met qr codes” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…