Waarom QR-code-visitekaartjes een must zijn in 2021

Waarom QR-code-visitekaartjes een must zijn in 2021

Visitekaartjes met QR-codes zijn de digitale manier om contact te maken met anderen die u ontmoet tijdens evenementen en vergaderingen wanneer er geen tijd is om ieders informatie in uw mobiele telefoon te programmeren. Ze zijn ook een geweldige manier voor creatievere functies om hun werk te delen. Een kunstenaar kan een galerijsite toevoegen, een manager kan een QR rechtstreeks aan hun LinkedIn toevoegen, architecten kunnen video’s of afbeeldingen toevoegen van lopende en voltooide gebouwen. QR-codes op visitekaartjes zijn niet beperkt tot vCards. Er zijn veel geweldige toepassingen die je kunt gebruiken bij het toevoegen van een QR. Zorg ervoor dat u een duidelijke CTA toevoegt, zodat ze weten wat ze scannen. Ze zijn een geweldige manier om anderen naar uw diensten te verwijzen door ook de kaart door te geven.

Als u op zoek bent naar een manier om uw visitekaartje te laten opvallen, gebruik dan een QR-code. Een prachtig ontworpen code met praktisch gebruik voor gemak en gemak zorgt ervoor dat uw kaart opvalt tussen de andere in de stapel of die anderen die dag hebben ontvangen. De QR-codegenerator van Supercode kan u helpen om in een paar minuten een prachtig ontworpen code te maken die past bij de merkkleuren en het logo van uw bedrijf, wat een stijlvolle toevoeging is aan het huidige ontwerp van uw visitekaartje.

QR-code: maakt het gemakkelijker om verbinding te maken

vCard QR-codes vullen de contactgegevens meteen automatisch in de mobiele telefoon van de gebruiker in, zodat er geen ruimte is voor fouten. U kunt ook LinkedIn-profielen en andere sociale-mediasites delen om een ​​stap naar het online vinden van een andere persoon te verwijderen, vooral als ze een gemeenschappelijke naam hebben. Zelfs als u vergeet een visitekaartje mee te nemen, kunt u de persoon uw QR-code rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon laten scannen zodat u hem gemakkelijk kunt doorgeven. Digitaal verbinden betekent geen verloren visitekaartjes of vergeten namen om later online op te zoeken.

QR-code: het verhoogt je social media traffic

Als u iemand een gedenkwaardig visitekaartje geeft met een QR-code voor sociale media erop, wordt er verkeer naar de sociale-media-accounts geleid die voor u belangrijk zijn. Tweet of post je vaak op Instagram om producten en diensten te promoten? Mensen zijn meer bereid om verbinding te maken wanneer ze een QR-code rechtstreeks naar uw sociale media hebben gestuurd in plaats van dat ze u online moeten zoeken.

QR-code: het is een effectief proces voor het genereren van leads voor e-mail- of sms-codes

Het is nu gemakkelijker om uw contacten naar een CSV-bestand te exporteren om leads te genereren. Door QR-codes met onfeilbare informatie door te geven, wordt het veel gemakkelijker om contacten te exporteren en effectief in contact te blijven met anderen. Ook zal het ontvangen van e-mails en sms-berichten via QR-codes over vooraf gedefinieerde berichten over producten, diensten of uren, u helpen om sneller leads te genereren.

QR-code: klein en compact

QR’s hebben zoveel maten, kleuren, stijlen en ontwerpen tot hun beschikking dat ze bijna overal kunnen worden afgedrukt. Door een kleine en compacte code op uw visitekaartje te gebruiken, wordt informatie overgebracht die op zichzelf niet op het kaartje zou passen. QR-codes leiden de persoon die veel digitale informatie scant die op mobiele telefoons kan worden opgeslagen en dat niet kan met een enkel visitekaartje.

QR-code: het is foutbestendig

Welke informatie u ook besluit te delen in uw QR-code-visitekaartje, zal niet worden vergist of verkeerd gespeld door de persoon die contact met u probeert te maken. Contactinformatie, presentaties, video’s, LinkedIn-profielen en meer, zullen nooit verkeerd zijn zolang u de code test voordat u op 1000 kaarten afdrukt.

QR-code: het geeft je inbound marketinggame een boost

Klanten en collega’s zullen eerder contact opnemen met iemand van wie ze al voorbeelden hebben gezien. Verbind een QR-code met video’s, afbeeldingen en getuigenissen van tevreden klanten om klanten aan te moedigen u te vertrouwen voor een onbekend merk.

QR-code: hiermee kunt u elk formaat inhoud toevoegen

Voeg video’s, URL’s, sociale-mediaprofielen, recente presentaties, LinkedIn-profielen, werkvoorbeelden en meer toe. Dit is je kans om verder te gaan dan alleen een vCard en echt op te vallen. Of plaats een vCard QR-code op de voorkant van uw visitekaartje en gebruik op de achterkant een grotere QR-code om uw werk te laten zien. Voeg een duidelijke CTA toe aan elke code, zodat de gebruiker weet wat hij kan verwachten bij het scannen.

QR-code: Het wekt nieuwsgierigheid op

Door een visitekaartje met QR-code te hebben, zullen mensen worden geïnspireerd om het te scannen. Hoge aantallen scans gebeuren vanwege nieuwsgierigheid naar de link. Laat ze echter geen mysteriecodes achter zonder uitleg. Is het voor contactgegevens, het tonen van werkvoorbeelden of sociale media? Het hebben van een duidelijke boodschap die aangeeft waarom ze scannen, zal een reden oproepen om dit te doen.

QR-code: het is gemakkelijk om jezelf binnen enkele seconden te ontwerpen

Visitekaartjes en QR-codes zijn eenvoudig en leuk om te maken, dus u hoeft geen ontwerpbureaus in te huren om visitekaartjes voor u te maken. U kunt een QR-code maken met de gebruiksvriendelijke QR-codegeneratorsoftware van Supercode en de code downloaden. Uploaden naar een maker van visitekaartjes duurt slechts enkele seconden. We raden u aan een voorbeeldkaart te krijgen voordat u duizenden bestelt om ervoor te zorgen dat uw ontwerpen helder en duidelijk genoeg zijn om te scannen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Waarom QR-code-visitekaartjes een must zijn in 2021 nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Waarom QR-code-visitekaartjes een must zijn in 2021” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…