Wanneer krijg je je oproepingsbrief voor een coronavaccin?

Wanneer krijg je je oproepingsbrief voor een coronavaccin?

Vanaf maart krijgt iedereen die nog niet gevaccineerd is tegen het coronavirus een uitnodiging in de bus om zich te laten inenten in een vaccinatiecentrum. De uitnodigingen zullen ook via sms en e-mail verstuurd worden. VRT NWS kreeg al een voorbeeldbrief in handen, waardoor we antwoorden kunnen geven op deze praktische vragen:

Wanneer zal je deze uitnodiging krijgen?

Komende week gaan de grote vaccinatiecentra open. Op die 95 plaatsen, verspreid over Vlaanderen zal de brede bevolking de komende maanden ingeënt worden tegen het coronavirus. In Brussel komen er 10 vaccinatiecentra en in Wallonië komen er 54.

De eerste twee weken zullen de huisartsen en thuisverplegers die nog niet gevaccineerd zijn er hun spuitje kunnen krijgen. Als alles goed gaat, komt daarna stelselmatig de brede bevolking aan de beurt, te beginnen met de 65-plussers en de risicopatiënten.
Wat staat er in de uitnodiging?

De brief bestaat uit drie bladzijden:

De eerste pagina is een e-ticket met daarop een streepjes- en QR-code én een link naar een website waar je je kan registreren: laatjevaccineren.be. Deze pagina moet je meenemen naar het vaccinatiecentrum. Goed bijhouden dus.

Op de ommekant zal je het precieze tijdstip kunnen lezen waarop je in het vaccinatiecentrum verwacht wordt. Het gaat om twee data: één voor je eerste inenting en één voor de herhalingsprik, een aantal weken later, afhankelijk van het gebruikte vaccin.

Op het laatste kantje staat praktische informatie over de vaccinatie zelf.

foto: Photo by cottonbro from Pexels

Reageer of discussieer mee

Vond u Wanneer krijg je je oproepingsbrief voor een coronavaccin? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Wanneer krijg je je oproepingsbrief voor een coronavaccin?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…