Wegrestaurant stap je binnen zonder QR-code

Wegrestaurant stap je binnen zonder QR-code

Het eerste weekend met het brede coronatoegangsbewijs in de horeca kende vele gezichten. Maar er zijn ook plekken waar zo’n bewijs niet nodig is, zoals wegrestaurants. Fijn voor truckers en andere bezoekers: ,,Als ik het had geweten, had ik vanochtend niet zo’n staaf in mijn neus gehad.”

Enkele specifieke locaties hoeven niet om een coronatoegangsbewijs te vragen, zoals wegrestaurants en tankstations. Een vergelijkbare uitzondering geldt op terrassen, bij horeca in uitvaartcentra en bij afhalen (zie kader).

Op de plek waar Staphorst en Zwolle elkaar kruisen, vind je eetgelegenheid De Lichtmis. Dat wegrestaurant schrijft op Facebook zich te beroepen op de uitzondering voor hun branche: er wordt niet gecontroleerd op coronatoegangsbewijzen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Wegrestaurant stap je binnen zonder QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Wegrestaurant stap je binnen zonder QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…