Wie krijgt een Covid-reispas?

Wie krijgt een Covid-reispas?

  • Iemand die gevaccineerd is
  • Iemand die een negatief getest is
  • Iemand die onlangs besmet is geweest

Wat is een Covid-reispas?

Een QR-code die uitgegeven wordt door de lidstaten. In het geval van Nederland zal de GGD of het RIVM moeten vaststellen of iemand aan een van de voorwaarden voldoet en dan de QR-code moeten genereren. In andere lidstaten kan die QR-code dan met een app op een telefoon worden uitgelezen.

Wat staat er in de Covid-reispas?

De QR-code is een ‘openbare sleutel’ waarvan iemand met een controle-app alleen maar kan vaststellen of de sleutel geldig is. De code bevat dus geen informatie waarom iemand de code kreeg (door vaccinatie, test of ziekte). Het levert alleen een ‘groen’ of een ‘rood’ vinkje op in een controle-app. Die app kan de controle overigens alleen maar uitvoeren door de ‘openbare sleutel’ te openen met een ‘private sleutel’. Het is dus niet zo dat iedereen die code kan lezen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Wie krijgt een Covid-reispas? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Wie krijgt een Covid-reispas?” mag u delen met anderen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…