Wil jij een prikafspraak maken voor Janssen? In Drenthe kan je komende zondag nog terecht in Assen

Wil jij een prikafspraak maken voor Janssen? In Drenthe kan je komende zondag nog terecht in Assen

Wie in Drenthe 18 jaar of ouder is en nog niet gevaccineerd, kan zich komende zondag nog in Assen laten prikken met het Janssen vaccin.
Volgens GGD Drenthe is er in elke regio één locatie waar een Janssen-vaccinatie kan worden gehaald. In Drenthe is dat in Assen.

Heb je al een eerste afspraak staan voor Pfizer of Moderna?

Dan kan je afspraak omgezet worden naar een Janssen vaccin. Bel hiervoor het speciale afsprakennummer voor Janssen. Dat is 0800-1295. Je bestaande afspraak wordt dan gelijk voor je afgezegd en een nieuwe voor Janssen gepland.

Lukt het niet een afspraak te maken of kun je niet?

Overleg dan met de afsprakenlijn. Mogelijk is er in een andere regio nog plek of kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Je krijgt dan een bericht wanneer er weer Janssen beschikbaar is.

Wanneer kom je niet in aanmerking?

Het RIVM adviseert zwangere vrouwen om zich alleen te laten vaccineren met een mRNA-vaccin. Janssen is geen mRNA-vaccin.
Als je al een eerste vaccinatie hebt gehad met een ander vaccin, krijg je ook de tweede met datzelfde vaccin. Het is dan niet mogelijk om gebruik te maken van de Janssen-keuzeoptie.

QR-code CoronaCheck

Twee weken na de vaccinatie met Janssen kun je een QR-code aanmaken in de CoronaCheck app waarmee je toegang tot een evenement of horecagelegenheid krijgt. Je kunt dan ook een internationale QR-code aanmaken. Bekijk via deze website welke vereisten het land van bestemming stellen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Wil jij een prikafspraak maken voor Janssen? In Drenthe kan je komende zondag nog terecht in Assen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Wil jij een prikafspraak maken voor Janssen? In Drenthe kan je komende zondag nog terecht in Assen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…