Winkeliers Steenwijk zien controleren van QR-code niet zitten

Winkeliers Steenwijk zien controleren van QR-code niet zitten

Het aantal positieve coronatesten komt opnieuw boven de 10.000 besmettingen per dag uit. En daarom gaan alle alarmbellen af. Ziekenhuizen stromen vol. Ook op de Ic’s krijgen ze het steeds drukker. Gevolg is dat reguliere zorg andermaal onder druk komt te staan. Het dragen van mondkapjes in winkels is sinds zaterdag weer verplicht. En mogelijk moeten ondernemers straks ook in niet-essentiële winkels controleren op de QR-code. Winkeliers in het centrum van Steenwijk zien dat niet zitten.

„Dat we in winkels opnieuw mondkapjes moeten dragen vind ik jammer”, zegt René Gaal. „Gewoon anderhalve meter afstand houden zou voldoende moeten zijn. Mijn huisarts zegt ook dat kapjes niet helpen”, zo vervolgt de bloemist. Plannen van het kabinet om winkeliers mogelijk te verplichten om aan de deur klanten te controleren op de QR-code is volgens Gaal onwerkbaar. „Ik kan niet constant iemand bij de deur zetten. Dat kost te veel geld. We zijn ook geen politieagent. Als ze dit invoeren krijg je opnieuw dat mensen het centrum mijden. Gaan ze nog meer online bestellen.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Winkeliers Steenwijk zien controleren van QR-code niet zitten nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Winkeliers Steenwijk zien controleren van QR-code niet zitten” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…