YouTube sponsor en QR code?

YouTube sponsor en QR code?

Ik en vele zoals mij kijken YouTube met grote regelmaat en als je net als ik geabonneerd bent op een (of meerdere) kanalen. En regelmatig krijg je dus gesponsorde filmpjes te zien, ik kwam vandaag een filmpje tegen waarbij bij in het sponsor filmpje een QR code zat, grappig elders heb niet iets gezien. Logisch eigenlijk, ik kijk zelden youtube mobiel. Ik doe nooit iets met die sponsor content, klik vrijwel nooit op linkjes waar ik weet dat dat reclame is. Maar nu ik die code zag, moest ik hem wel even scannen. Het wekte mijn aandacht!

Dat is de kracht van een QR code. Vaak vragen mensen aan mij waarom moet je een website die toch niet iets oplevert. Niet alles in het leven hoeft iets te kosten, soms kan ook iets gratis zijn. Zonder dat je volgestampt wordt met reclame, zonder dat er geld van je gevraagd wordt, zonder dat je .. je weet wel, gewoon echt gratis een QR code maken, dat kan wel!

Reageer of discussieer mee

Vond u YouTube sponsor en QR code? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “YouTube sponsor en QR code?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…