Zomerbar Kocoon gaat voor lokaal en gezellig

Zomerbar Kocoon gaat voor lokaal en gezellig

Op de meeste plaatsen twijfelt men nog of er een zomerbar gaat komen, maar in Nijlen is de kogel al lang door de kerk. Stef Roevens van Titan Events en uitbater Dries Everaerts van café De Molen slaan de handen in elkaar en organiseren in het Beekpark zomerbar Kocoon in juli en augustus. “Maar het wordt een lokale zomerbar, dus één zonder palmbomen en strand maar met gras en laurierstruiken.”

“Vorig jaar organiseerden we zomerbar Calabria, begint Stef Roevens. “We waren toen met drie partners, maar een partij gaat nu ergens anders iets doen. We hebben het hele concept ook aangepast.

Reageer of discussieer mee

Vond u Zomerbar Kocoon gaat voor lokaal en gezellig nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Zomerbar Kocoon gaat voor lokaal en gezellig” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…