Zorgen om Nederlandse coronareispas

Zorgen om Nederlandse coronareispas

Len Squiers heeft er een hard hoofd in dat het in Nederland goed gaat met de digitale coronareispas, gezien eerdere blamages met IT-projecten van de overheid.Een paar weken geleden belde ik de vriend van mijn dochter in Zuid-Engeland. Hij (38 jaar oud) had op de dag daarvoor zijn eerste vaccinatie gekregen. De volgende dag kon hij naar de website van de NHS (de Britse centrale gezondheidsdienst) en direct een QR code downloaden op zijn telefoon.

Met alles wat wij de laatste jaren t.a.v de overheid en grote IT-projecten hebben meegemaakt en de miljarden verspillingen als gevolg ben ik huiverig dat de minister en het RIVM opnieuw dezelfde fouten zullen maken. Falende ambtenaren en falende IT-bedrijven moeten alsjeblieft niet ingeschakeld worden. Kies partners met verstand van het omgaan met het omzetten van persoonsdata naar een QR-code. Neem contact op met bedrijven zoals KLM die al jaren deze kennis in huis hebben en IT-partners gebruiken die ze ondersteund hebben. Ook de landen om ons heen die al hiermede begonnen zijn kunnen behulpzaam zijn.

Laat deze keer zien dat de Nederlandse overheid de arrogantie van ’wij kunnen het beter’ kan loslaten en door samenwerking en daadkracht deze klus snel klaren.

Reageer of discussieer mee

Vond u Zorgen om Nederlandse coronareispas nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Zorgen om Nederlandse coronareispas” mag u delen met anderen 😉

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…