Colofoon

Introductie: Wij zijn niet een bedrijf enkel een gratis dienst. Deze website is een informatieve website. Wanneer je vragen hebt over deze website kan je een berichtje sturen naar hoi[@]qrcode-maken.nl.

AVG en privacy standaarden: Niets van uw gegevens wordt bewaard. De QR code die u aanmaakt wordt direct verwijderd van deze server, uw ingevulde gegevens worden direct verwijderd en dus niet bewaard. Cookies die wel bewaard worden zijn uitsluitend afkomstig van derde zoals Google. Wij hebben geen contact formulieren welke gegevens opslaat. Wel advertenties, dit gaat via onze advertentie partner Google. Wij zelf (deze website qrcode-maken.nl) slaan geen cookies of gegevens van u op.

Advertenties: Er zijn advertenties van Google te vinden op deze website. Zou je ook willen adverteren op deze website, mail ons. Het mailadres staat boven aan deze pagina. Je kan ook linkpartner worden zie deze pagina.

Rechten en plichten: Bij elk artikel op deze website staat de bron van het artikel vermeld. Foto’s en beeld gebruik, de bronvermelding staat bij het artikel. @ANP voor u facturen gaat sturen, ook de bron van uw organisatie staat daarbij. Deze website is geheel non-profit elke cent wat wij verdienen met advertenties en donaties gaan terug naar deze website om onze gratis dienst beter te maken.

Note: Deze website biedt niet alleen de mogelijk voor mensen een echt gratis QR tool te gebruiken. Enkel relevante artikelen zijn te vinden op deze website. Geheel gratis zonder aanmeldingen of achteraf

Doneren: Doneren staat vrij en we zijn heel dankbaar daarvoor.

Disclaimer

Deze website is opgezet met diverse websites (misschien wel die van u) als inspiratie. QR Code maken de website maakt gebruik van eigen teksten. Beeld materiaal is rechtenvrij. Vormgeving WordPress Thema.

Photo by Mabel Amber from Pexels.