Blue World trakteert op een terrasje

Blue World trakteert op een terrasje

Nu de winkels iets meer vrijheid hebben en de terrassen weer open zijn, is Blue World de samenwerking aangegaan met in eerste instantie de grotere horecabedrijven in de regio. Om de vernieuwde webshop van Blue World te promoten, staan bij de participerende horecabedrijven borden met een QR-code die direct naar de webshop van Blue World leiden. Wie via de webshop of in de winkel een aankoop doet, maakt iedere week kans op een cadeaubon van één van deze horecabedrijven, die net als de retail en andere branches hard de lokale steun nodig hebben.

Iedere dinsdag gaat Blue World op bezoek bij één van de horecabedrijven, waar een medewerker van dit bedrijf de trekking zal doen. Deze trekking is te zien op de social-mediakanalen van Blue World, waarna de winnende klant telefonisch op de hoogte wordt gebracht. De deelnemende horecabedrijven staan in de advertentie elders in deze krant. Laat het mooie weer maar komen…! Bekijk op www.blueworld.nl alvast de collectie en neem ook alvast een kijkje op www.zinqmode.nl, de andere winkel van dezelfde eigenaar. Staat een maat er niet bij, bel dan gerust even met de betreffende winkel om te controleren of de maat nog bij de leverancier op voorraad is.

Reageer of discussieer mee

Vond u Blue World trakteert op een terrasje nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Blue World trakteert op een terrasje” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…