Corona lijkt uit te doven bij Spelen, tien nieuwe gevallen

Corona lijkt uit te doven bij Spelen, tien nieuwe gevallen

Het coronavirus lijkt bij de Olympische Spelen over het hoogtepunt heen. Organisatoren meldden zondag nog maar tien nieuwe positieve gevallen bij de dagelijkse testronde van een dag eerder, van 73.000 mensen.

Het totaal aantal positieve gevallen bij de Spelen van Beijing komt daarmee uit op 363, geteld vanaf 23 januari. Op die dag kwamen de eerste deelnemers in China aan.

China werkt met een zogenoemde ‘superbubbel’. Dat betekent dat iedereen die bij de Spelen aanwezig is, wordt afgezonderd van de bevolking van China. De voorbije weken kwamen steeds nieuwe atleten naar Beijing toe. Nu de Spelen begonnen zijn en er nauwelijks nog mensen de bubbel betreden, lijkt het systeem zijn werk te doen. Binnen de bubbel is afstand houden lang niet altijd mogelijk. De bussen naar de stadions en venues zitten vaak afgeladen vol. Iedereen draagt wel een mondkapje.

Alle mensen in de ‘superbubbel’ moeten zich dagelijks op het coronavirus laten testen.

Bij TeamNL, dat meedoet met 42 atleten aan de Winterspelen, is tot dusverre niemand positief getest op het coronavirus. (ANP)

Reageer of discussieer mee

Vond u Corona lijkt uit te doven bij Spelen, tien nieuwe gevallen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Corona lijkt uit te doven bij Spelen, tien nieuwe gevallen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…