Proef met contactloos parkeerkosten betalen met QR-code in shiphol

Proef met contactloos parkeerkosten betalen met QR-code in shiphol

Contactloos parkeren op Schiphol is voortaan mogelijk door de QR code op hun parkeerkaartje te scannen met hun mobiele telefoon. Schiphol Parking, de officiële parkeerorganisatie van luchthaven Schiphol, is de eerste in Nederland die haar klanten deze dienst aanbiedt.

De dienst versnelt het afrekenproces omdat parkeerders niet meer langs de parkeerautomaat hoeven maar contactloos de parkeerkosten kunnen betalen vanaf hun eigen smartphone. Net als bij andere apps, zoals vele mobiel bankieren apps, worden de reizigers na het scannen van de QR-code direct naar iDeal geleid waar zij de betaling kunnen afronden en voltooien. Voor dit proces is er geen registratie nodig. Daarnaast is er ook geen aparte app nodig.

De desbetreffende parkeerzones die onder deze proef vallen zijn P1 Kort Parkeren en de Personeelsparkeergarage P12. Na de proefperiode evalueert Schiphol in het tweede kwartaal van 2021 de resultaten. Aan de hand van deze resultaten wordt beslist over verdere ontwikkelingen rondom contactloos parkeren op Schiphol Airport bij andere parkeerzones.

artikel van: zakelijk dagblad. Photo by Skitterphoto from Pexels

Reageer of discussieer mee

Vond u Proef met contactloos parkeerkosten betalen met QR-code in shiphol nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Proef met contactloos parkeerkosten betalen met QR-code in shiphol” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…