QR-code aanmaken

QR-code aanmaken

Wil je gewoon iets simpels, dan kun je dat op onder andere de eerder genoemde website meteen doen. Je kunt bijvoorbeeld een QR-code maken waarmee je gasten meteen op de wifi kunnen. Je hoeft het maar aan te klikken bij ‘Wifi’, je gegevens in te vullen en de QR-code is binnen een fractie van een seconde aangemaakt.

Er zijn ook diverse apps waarin je QR-codes kunt genereren, dus het hoeft echt niet altijd in de browser. Je kunt ze voor veel meer inzetten dan je waarschijnlijk zou denken. We zien ze vooral vaak verwijzen naar websites, maar er zijn tientallen toepassingen te bedenken. Sommige docenten gebruiken ze om leerlingen het antwoord te laten scannen van hun huiswerk en er zijn ook mensen die QR-codes gebruiken om meteen een sms te versturen.

Een andere optie is www.qrcode-maken.nl. Een voordeel van die website is dat je hierbij ook een schaalbaar bestandsformaat kunt krijgen, zoals EPS. Die zijn handig als je de QR-code bijvoorbeeld op een poster wil afdrukken. Als je een QR-code op papier afdrukt, zorg dat dat deze tenminste twee centimeter is, zodat hij door alle telefoons goed kan worden gescand.

QR-codes zijn niet alleen handig op tickets, ze zijn ook slim als reclamemethode. Vaak zie je het op wc’s op openbare plekken: op de deur hangt een poster met daarop een QR-code. Je ziet het ook vaak bij congressen, dat mensen een QR-code scannen om een onderzoek in te vullen over hoe zij het congres hebben ervaren. Of om simpelweg je lezers iets aardigs toe te wensen:

Reageer of discussieer mee

Vond u QR-code aanmaken nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “QR-code aanmaken” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…