Zuid-Korea met dagelijks record voorbij de 1 miljoen besmettingen

Zuid-Korea met dagelijks record voorbij de 1 miljoen besmettingen

Zuid-Korea is zondag de één miljoen coronabesmettingen gepasseerd. Het land wordt de laatste weken getroffen door een recordaantal dagelijkse besmettingen wegens de verspreiding van de omikronvariant van het virus.

Zondag werden 38.691 nieuwe besmettingen geteld, het hoogste aantal in de afgelopen twee jaar. Door de hoge vaccinatiegraad in het land, valt het met de sterftecijfers vooralsnog erg mee. Zondag overleden 15 mensen aan de gevolgen van het virus, volgens het Koreaanse Controle- en Preventiebureau.

In totaal heeft Zuid-Korea nu 1.009.688 coronabesmettingen geteld en zijn er 6.873 doden gevallen. Bijna 86 procent van de 52 miljoen inwoners van het land is volledig gevaccineerd, waarbij meer dan 54,5 procent inmiddels een boostershot heeft gekregen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Zuid-Korea met dagelijks record voorbij de 1 miljoen besmettingen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Zuid-Korea met dagelijks record voorbij de 1 miljoen besmettingen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…