Vraag en antwoord over QR-codes

Begrippenlijst

Regelmatig krijgen wij vragen hoe een QR code werkt, wat het doet, hoe het hun kan helpen en dat is prima, maar veel antwoorden staan reeds op de website. Vandaar dat wij nu ook een begrippenlijst aan het samenstellen zijn. In deze begrippenlijst staat bijvoorbeeld wat een QR code is en wat het doet. Wat de betekenis is van bijvoorbeeld QR, en zo veel meer leuke, interessante en leerzame dingen.

Het is ook mogelijk zelf een inzending te doen, als je bijvoorbeeld weet wat BitCoin is of iets anders wat te maken heeft met een QR code, want niets is zo fijn kennis te delen en vrij te houden voor anderen dit ook te kunnen leren.

QR-code Begrippenlijst

Er zijn 4 Vraag in deze lijst die beginnen met de letter K.
K
Keyword density
Hiermee wordt de dichtheid van het zoekwoord in de tekst bedoeld. Met andere woorden, hoe vaak komt het zoekwoord voor in de tekst.
Toegevoegd door: Peter
Keywords
Een keyword is een woord of meerdere woorden waarmee iemand een zoekopdracht doet binnen een zoekmachine.
Toegevoegd door: Peter
Klikken
Als een online marketeer het heeft over klikken dan wordt daarmee bedoeld alle mensen die op jouw advertentie of zoekresultaat klikken. Binnen Google Ads is het mogelijk om de biedstrategie CPC te gebruiken, hierbij betaal je per klik op je advertentie een bepaald bedrag.
Toegevoegd door: Peter
Kwaliteitsscore
De score die Google geeft aan je zoekwoorden worden kwaliteitsscores genoemd. De kwaliteitsscores worden gebaseerd op de verwachte CTR, de advertentierelevantie en de ervaring op de bestemmingspagina.
Toegevoegd door: Peter


Voeg een Vragen toe