Vraag en antwoord over QR-codes

Begrippenlijst

Regelmatig krijgen wij vragen hoe een QR code werkt, wat het doet, hoe het hun kan helpen en dat is prima, maar veel antwoorden staan reeds op de website. Vandaar dat wij nu ook een begrippenlijst aan het samenstellen zijn. In deze begrippenlijst staat bijvoorbeeld wat een QR code is en wat het doet. Wat de betekenis is van bijvoorbeeld QR, en zo veel meer leuke, interessante en leerzame dingen.

Het is ook mogelijk zelf een inzending te doen, als je bijvoorbeeld weet wat BitCoin is of iets anders wat te maken heeft met een QR code, want niets is zo fijn kennis te delen en vrij te houden voor anderen dit ook te kunnen leren.

QR-code Begrippenlijst

Er zijn 6 Vraag in deze lijst die beginnen met de letter S.
S
Scan me!-module
De module Scan me! is gratis te gebruiken en is geschikt voor smartphone, tablet en desktop. Je doorloopt de module al in 10 minuten. Ga direct naar de module Scan me!. De tool is ontwikkeld in het kader van het ESF-deelproject Anders mobiel leren, onderdeel van het SBCM-project Samen aan de bal in de SW.
Toegevoegd door: Johan
Shorttail keywords
Er wordt onderscheid gemaakt tussen long- en short tail zoekwoorden. Een zoekwoord van 1 of 2 woorden lang wordt gezien als een short tail zoekwoord en is een vaak wat algemenere term. Ondanks dat short tail zoekwoorden algemeen zijn, zijn ze vaak wel interessant, omdat hier meer volume op zit in vergelijking met de long tail zoekwoorden.
Toegevoegd door: Peter
Sitemap
In de sitemap van een website staan alle pagina’s verzameld. Voor zowel bezoeker als zoekmachine erg handig als je een bepaalde pagina zoekt.
Toegevoegd door: Peter
Spider
Een spider is een andere naam voor ‘bot’ of ‘crawler’. Dit zijn software programma’s die pagina’s indexeren.
Toegevoegd door: Peter
SQRC
Beschikt over een beperkte leesfunctie om privé-informatie te bevatten.
Toegevoegd door: Roel
SSL Certificaat
Het SSL certificaat geeft aan of er wordt voldaan aan het beveiligingsprotocol tussen websitebezoeker en de server van de website.
Toegevoegd door: Peter


Voeg een Vragen toe